Levering en betaal gegevens.

Waarom geen verzending maar wel Bezorging?
Het verzenden van 85% afgemonteerde Rijwielen in doos, brengen meer problemen dan oplossingen met zich mee!
Simpelweg omdat rijwielmecanicien een ambacht is, wij monteren de rijwielen met zorg en precisie in elkaar, en dat vergt technisch inzicht en affiniteit met rijwielen!

Na bestelling en Betaling in onze webwinkel kunnen wij alles aan uw voordeur GRATIS afleveren in de gemeente's Hilversum - Nieuw- en Oud LoosdrechtBussumKortenhoefBlaricumHollandsche RadingLage VuurscheMaartensdijk's-GravelandLarenNederhorst den Berg en Ankeveen. (Andere plaatsen in overleg mogelijk!) ...

Extra kosten van de nalevering worden door de koper gedragen. degooischerijwielhandel.nl  hanteert een maximale levertermijn van 30 dagen.

Na de maximale levertijd van 30 dagen heeft de koper het recht de overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden en zal het geld worden teruggestort.

Gegevensbeheer en privacy:

degooischerijwielhandel.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die door u aan ons verschaft wordt vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens enkel gebruiken met uw toestemming. degooischerijwielhandel.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze slechts aan die derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Twijfelt u om welke reden dan ook, schroom u niet en stel ons een vraag per mail ( info@degooischerijwielhandel.nl ) wij doen er alles aan om deze dezelfde dag naar allen tevredenheid te beantwoorden.

Ook kunt u ons voor uiterst dringende zaken telefonisch bereiken onder het volgende telefoon nummer: 06-53592939. ( 09.00uur - 21.00uur )

Met vriendelijke groet, Team degooischerijwielhandel.nl

 

Rekeninghouder: P.H.D.C.Utr.e.o. H/O degooischerijwielhandel.nl

Bankrekening: NL47 RABO 0146 2431 02
Bank: Rabobank.
Plaats: Hilversum.