Levering en Betaling

Levering en Betaling

Het verzenden van 85% afgemonteerde Rijwielen in doos, brengen meer problemen dan oplossingen met zich mee!
Simpelweg omdat rijwielmecanicien een ambacht is, wij monteren de rijwielen met zorg en precisie in elkaar, en dat vergt technisch inzicht en affiniteit met rijwielen!

Na bestelling en Betaling in onze webwinkel kunt u kiezen voor de montageservice! Als de fiets klaar staat nemen wij contact met u op voor de aflevering bij ons op locatie.

Keuze montage:
Geef in het winkelmandje aan of u wel of niet gebruik wilt maken van onze montageservice. Wanneer u hiervoor kiest monteren we de fiets en stellen we deze af.

Bij elektrische fietsen laden we de accu volledig op en programmeren we de bediening. We raden aan om bij elektrische fietsen altijd te kiezen voor onze montageservice.

Het rijklaar maken van een bakfiets, volwassen driewieler of tandem vergt technische kennis over de producten. We raden daarom aan gebruik te maken van onze montageservice.

Kosten montageservice:
- Fietsen: €34,40 ex. btw (€37,50 incl. btw)
- Bakfietsen en volwassen driewielers: €321,10 ex. btw (€350,- incl. btw)
- Tandems: €45,87 ex. btw (€50,- incl. btw)

Als u kiest voor de montage service is versturen NIET meer van toepassing u kunt dan alleen nog de fiets(en)/artikelen afhalen, mits anders schriftelijk overeengekomen.

Extra kosten van de nalevering worden door de koper gedragen.
degooischerijwielhandel.nl hanteert een maximale levertermijn van 30 dagen.

Na de maximale levertijd van 30 dagen heeft de koper het recht de overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden en zal het geld worden teruggestort.

Gegevensbeheer en privacy:
degooischerijwielhandel.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die door u aan ons verschaft wordt vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens enkel gebruiken met uw toestemming. degooischerijwielhandel.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze slechts aan die derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Twijfelt u om welke reden dan ook, schroom u niet en stel ons een vraag per mail naar info@degooischerijwielhandel.nl
Wij doen er alles aan om deze dezelfde dag naar allen tevredenheid te beantwoorden.

Ook kunt u ons voor uiterst dringende zaken telefonisch bereiken onder het volgende telefoon nummer: 06-51746877. ( 09.00 uur - 21.00 uur ) B.G.G.-Voicemail aub!

Met vriendelijke groet, Team: degooischerijwielhandel.nl